Ons nieuws kun je volgen op Facebook.

2023

JANUARI 2023

Nieuwjaarwens voor 2023 | Stal De Toren

2022

JANUARI 2022

We plaatsen onze nieuwsberichten vanaf nu op Facebook: https://www.facebook.com/esther.achterstraat

2021

NOVEMBER 2021

Bakrenovatie

Stal de Toren is de dressuurbak aan het renoveren. Deze krijgt een hele nieuwe eb- en vloedbodem. De dressuurbak en de springbak worden aan elkaar vastgemaakt, zodat we met evenementen 1 hele grote bak van 50 x 68 hebben. Op dit moment wordt daar hard aan gewerkt. Eind november zal het klaar zijn.

 

Oefenspringen

Iedere laatste woensdag van de maand organiseren wij oefenspringen onder begeleiding of gewoon oefenspringen. Deze maand slaan we dat een keer over, i.v.m. de werkzaamheden aan de bak.
In december, waarschijnlijk in de Kerstvakantie is de volgende oefenspringmiddag/avond. Houd hiervoor Instagram, Facebook en deze website in de gaten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak zelf te komen oefenspringen. Er staat altijd een parcours klaar. Kijk voor informatie hierover op de pagina Huur: Buitenbak | Rijhal | Springtuin | Stal de Toren.

Oefenspringen Stal de Toren
Oefenspringen Stal de Toren

OKTOBER 2021

Orchid’s Vanessa is verkocht naar Amerika en is op 20 oktober begonnen aan haar vliegtrip naar de VS. We wensen haar nieuwe eigenaar heel veel plezier met deze geweldige pony! Wij zullen haar missen.

Thomas en Vanessa

2020

SEPTEMBER 2020

Zonnepanelen

Eind september: 530 zonnepanelen op onze rijhal!!! 😎😎😎

Zonnepanelen | Stal de Toren

 


Stallenpoetsdag

Op 27 september was onze jaarlijkse stallenpoetsdag. De opkomst was heel goed! Er is hard gewerkt door iedereen en alles ziet er weer stralend uit. Bedankt voor je inzet allemaal!


Nieuw paard voor Kristy en Mariloe

Mariloe en Kristy hebben kortgeleden allebei afscheid genomen van hun pony. Dit omdat pony’s helaas niet meegroeien met hun baasje.

Prins en Spirit hebben allebei een top nieuw huisje gevonden en de dames hebben het inmiddels al super naar hun zin met hun nieuwe paarden: Kristy met Elan en Mariloe met Milo. Veel plezier en succes, meiden!

Hun foto’s zie je bij de pensiongasten.


Springtuin

Springtuin | Stal de Toren

Hij wordt inmiddels al een tijd gebruikt, maar de afwerkingen worden gedaan om en in de nieuwe springtuin. Met de winter op komst zullen we wel veel binnen rijden, maar wanneer mogelijk zullen we ook buiten te vinden zijn.

Na het winterseizoen willen we ook het één en ander gaan organiseren in de springtuin.


Jup

Sinds kort heeft Thomas de beschikking gekregen over de goedgekeurde New Forest hengst Jup (Bovenheigraaf’s Camillo x Justice Hr.). We zijn superblij met de kans die Raymond Kamphuis Thomas gegeven heeft, door deze pony te mogen rijden.

Thomas | Jup
Thomas | Jup

Thomas en Jup zijn inmiddels al een mooi team geworden en hebben al een aantal keer succesvol Z gesprongen. In vier proeven L1 dressuur hebben zij de punten voor het L2 al binnen!


MAART 2020

Het NK op 21 maart in Ermelo en Indoor Brabant op zondagochtend 15 maart zijn vanwege COVID-19 afgelast.


FEBRUARI 2020

Brabantse kampioenschappen springen in Schijndel

In het weekend van 8 en 9 februari waren de Brabantse kampioenschappen springen in Schijndel.

Op zaterdag reed Thomas met Bonty een mooi rondje in de klasse C-M, wat hem een startplaats op Indoor Brabant opleverde.

Imke en Saba reden superstoer in de A-B, maar Saba stopte er helaas mee op hindernis 7. Volgende keer beter!

Op zondag werden de wedstrijden afgelast i.v.m. storm Chiara, dus moesten Thomas en Power nog een weekje wachten.


Op 15 februari werd de wedstrijd van 9 februari ingehaald. Thomas en Power werden 4e in de klasse D-ZZ. Met deze prestatie mag hij naar het NK op 21 maart in Ermelo en naar Indoor Brabant op zondagochtend 15 maart.

Helaas moest Thomas 1 pony kiezen om mee te nemen naar Indoor Brabant. Hij laat Bonty thuis!

Bekijk hier het filmpje van Thomas met Power.

Thomas & Power | BK indoor 2020

Melanie en Fendi Z1 geklasseerd

Op 15 februari heeft melanie met Fendi voor het eerst Z1 gestart en met 210 punten meteen een mooie winstpunt gehaald. Superknap!

Melani en Fendi | Z1 gestart!

JANUARI 2020

Thomas & Bonty kampioen van Brabant

Op 25 januari is Thomas met Bonty Brabants kampioen geworden in de klasse C/B dressuur. Zij behaalden 68,8%. De winnaar van deze klasse is tevens afgevaardigd naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo. Thomas en Bonty zijn daar dus op 29 februari van de partij!

Thomas Kampioen BK indoor pony's 2020

Bekijk hier de proef!


Robin van de Hoogen

Robin van de Hoogen mocht met haar pony Cocktail deelnemen in de klasse D-L1. Zij behaalde een mooie 6e plaats en had daarmee nog net prijs!
Gefeliciteerd, Robin!


Welkom Chipie

Dit is Chipie, de nieuwe pony van Imke! Naast Saba zal Imke ook met Chipie veel plezier gaan hebben en aan wedstrijden meedoen. Chipie is nu bij ons vanaf Kerst 2019. Hij heeft het al prima naar zijn zin.

Chipie
Imke met Chipie & Maes | Stal de Toren
Imke | Chipie | Maes